agén antibakteri ion séng

Pedaran pondok:

Agén antibakteri ion AntibacMax Zinc - produk antibakteri ion Zéng aman anu ngandung ukuran partikel anu bénten-bénten, kalayan gelas sareng fosfat zirconium salaku operator, sareng ion Séng salaku komponén baktéri anu aman sareng énergi anu épisién.

Ion séng mangrupikeun unsur ésénsial anu aya dina awak manusa, anu aman sareng henteu bahaya. Ku ngaganggu sareng ngancurkeun protéin dina baktéri, ion Séng gaduh pangaruh antibakteri spéktrum lega, sareng ngagaduhan pangaruh pambatesan anu hadé dina sababaraha jamur anu ngandung protéin kapsul.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk

■ Kaamanan (unsur penting awak manusa), kaséhatan, teu aya stimulasi
■ Kinerja anti-kapang anu hadé, sareng ngagaduhan pangaruh déodorisasi
■ Pasipatan antibakteri anu tahan lami
■ Teu tahan ubar
■ résistansi panas anu saé sareng stabilitas kimia
■ Kinerja mesin anu saé
Résistansi pangolahan anu saé pikeun perubahan warna sareng dispersi seragam dina bahan polimér;
■ Pangaruh baktéri anu hadé
Ngagaduhan pangaruh baktéri anu hadé dina Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, pneumococcus, pseudomonas aeruginosa sareng sajabina.

Parameter produk

Parameter produk agén antibakteri séng

Modél Produk

B230

B201

Pangangkut

gelas

gelas

Antibakteri

bahan aktip

Ion séng

Ion séng

Ukuran partikel

D98 = 30 ± 2μm

D99 = 1 ± 0.2μm

Appearance

Bubuk bodas

Bubuk bodas

Lalawanan suhu

600 ℃

600 ℃

Taplikasi ypical

Sagala jinis produk palastik

  • Serat, pilem, cet

Aplikasi produk

Agén antibakteri ion AntibacMax Zinc tiasa dianggo dina plastik, karét, lapisan, elastomer, pelat, pipa, keramik sareng daérah sanés anu peryogi pangaruh antibakteri jangka panjang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami