Solusi pérak chelated transparan

Pedaran pondok:

AntibacMaxTMSolusi pérak chelated transparan disiapkeun ku nanotéhnologi unik sareng téknologi chelating, anu aman, épisién sareng henteu toksik. Éta tiasa maéhan baktéri di lingkungan kalayan gancang sareng éfisién, sareng nyegah pembibitan, inféksi sareng pangiriman baktéri. Efisiensi bakteriostatik 99,9% tiasa dihontal ku 5ppm.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk

■ Sehat sareng henteu ngairitasi
■ Teu tahan ubar
■ Pasipatan antibakteri anu tahan lami
■ Efisiensi énergi tinggi, pasipatan baktéri gancang
Éta ngagaduhan pangaruh baktériis anu hadé kana Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, Pseudomonas aeruginosa, sareng sajabana, sareng pangaruh antibakteri tina ion pérak atanapi unsur pérak dina cai beuki ningkat.
■ Aman sareng ramah lingkungan, gampang dianggo

Parameter produk

Ngaran produk sareng modélna

Solusi pérak kompléks transparan L800

Antibakteri

bahan aktip

ion pérak kompléks

komposisi leyuran

cai purity tinggi

appearance

leyuran transparan konéng

Eusi bahan aktif antibakteri

2000ppm

Nilai PH

11 ± 0,5

conto aplikasi

Larutan disinféksi: Éncér ku cai murni 400 kali, menyemprot atanapi ngusap permukaan, teras disahkeun.

Aplikasi produk

AntibacMaxTMleyuran antibakteri dilarapkeun ka gél farmasi; Pembasmian mobil sareng sterilisasi; Disinféksi sareng sterilisasi pakakas; Tekstil sareng kertas kerangka baktéri; Disinféksi sareng sterilisasi piaraan; Pelestarian tuangeun sareng buah, jst.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami