Larutan finish antibakteri ion pérak

Pedaran pondok:

AntibacMax®Larutan bérés antibakteri L1000 mangrupikeun produk larutan antibakteri stabil anu ion pérak rata-rata disebar dina polimér khusus ngalangkungan téknologi nano-dispersi khusus.
Cairan pagawean antibakteri cair L1000 dina permukaan lawon lalaunan bakal ngaleupaskeun ion pérak saatos garing sareng kontak sareng baktéri, jamur sareng mikroba sanésna, anu tiasa langsung ngancurkeun mémbran sél baktéri sareng ngagabung sareng énzim metabolisme oksigén (SH), nyegah baktéri sareng mikroorganisme sanés. tina nyerep nutrisi ésénsial pikeun tumuh sapertos asam amino, uracil, kukituna ngahambat atanapi ngancurkeun kaseueuran baktéri, jamur sareng mikroba sanésna, sareng dina waktos anu sasarengan ogé ngagaduhan hambatan anu langkung saé dina sagala jinis protéin kapsul virus.

Larutan finish antibakteri L1000 teras-terasan nyayogikeun ion pérak baktéri kana lawon ku cara ngadalikeun jumlah ion pérak anu dileupaskeun dina polimér, anu ngajantenkeun pangaruh antibakteri langkung lami.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk

■ Aman, séhat sareng tanpa iritasi
Teu tahan ubar; teu bau
■ Efisiensi énergi tinggi, pasipatan baktéri gancang
Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, pneumococcus, pseudomonas aeruginosa sareng sajabina gaduh pangaruh baktéri anu langkung saé
■ Pasipatan antibakteri anu tahan lami
Téknologi pelepasan dikawasa ion pérak nyayogikeun bahan aktif baktériq anu awét
■ Résistansi panas anu saé
Stabilitas termal anu saé, ngolah henteu gampang ngarobih warna
■ Perumusan solusi énggal
Sistem solusi stabil sareng seragam; Rasa kabersihan anu saé; Cocog sareng rupa-rupa bahan serat sareng bahan aditif;

Parameter produk

Ngaran produk sareng modélna

L1000

Antibakteri

bahan aktip

ion pérak

komposisi leyuran

polimér organik

appearance

Cahaya konéng atanapi amér lotion

Eusi bahan aktif antibakteri

800-1200ppm

Nilai PH

9-11

conto aplikasi

Serat tékstil, aditif sanés non-anyaman

Aplikasi produk

Cocog sareng tékstil poliéster, sapertos nilon (PA), poliéster (PET), sareng sajabana, sareng poliéster campuran tekstil.
Éta tiasa dicampurkeun sareng rupa-rupa agén tukang tékstil sareng aditif sanés anu ditenun. Pakéan (baju jero, kaos kaki, kaos, blus, baju médis, baju seragam, baju damel, sareng sajabana), Tempat Tidur (seprei, seprei, sareng sajabana), Topéng, Sarung Tangan, baju renang, Topi, sapu tangan, Anduk, Kain, Tirai, Karpét, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami