Agén antibakteri ion pérak

Pedaran pondok:

Agén antibakteri ion AntibacMax pérak - produk antibakteri ion pérak aman anu ngandung ukuran partikel anu bénten-bénten, kalayan gelas sareng fosfat zirconium salaku pamawa sareng ion pérak salaku komponén antibakteri anu aman sareng éfisién.
Ion pérak aman sareng henteu bahaya pikeun awak manusa. Éta ngagaduhan pangaruh antibakteri spéktrum lega ku ngaganggu sareng ngancurkeun protéin dina baktéri, sareng éta ogé ngagaduhan pangaruh péngkolan anu hadé dina sababaraha jamur anu ngandung kapsul protéin.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk

■ Aman, séhat sareng henteu stimulan
■ Pasipatan antibakteri anu tahan lami
■ Teu tahan ubar
■ résistansi panas anu saé sareng stabilitas kimia
■ Kinerja olahan anu saé, rata-rata kasebar dina bahan polimér;
■ Harta baktéri anu alus pisan sareng gancang, kalayan pangaruh baktéri anu hadé dina Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, Pseudomonas aeruginosa, jst.

Parameter produk

Modél Produk

B130

B101

P203

C201

Pangangkut

gelas

gelas

zirconium fosfat

zirconium fosfat

Antibakteri

bahan aktip

Ion pérak

Ion pérak

Ion pérak

Ion pérak

Ukuran partikel

D98 = 30 ± 2μm

D99 = 1 ± 0.2μm

D50: 600 ~ 900nm

D50: 400 ~ 500nm

Appearance

Bubuk bodas

Bubuk bodas

Bubuk bodas

Bubuk bodas

Lalawanan suhu

600 ℃

600 ℃

1300 ℃

1300 ℃

Taplikasi ypical

Sagala jinis produk palastik

Serat, pilem, cet Serat, lawon non-anyaman, palapis

Serat, lawon non-anyaman, palapis

Harta baktéri

MIC mangrupikeun konsentrasi minimum agén antibakteri anu diperyogikeun pikeun nyegah pembagian bakteri sareng baranahan. Nurunkeun nilai MIC, langkung saé pangaruh baktéri dina baktéri.

MIC (metoda éncér AGAR) pikeun sababaraha mikroorganisme (Satuan): μg / ml

Galur ékspériménna

Cwatekna

Agén antibakteri ion pérak (pembawa gelas)

E. coli 0157

Karacunan tuangeun

500

E. coli

Polusi cai tina tuangeun sareng inuman

500

Staphylococcus aureus

Sepsis, karacunan tuangeun

500

Salmonella

Muriang tipus, karacunan pangan

500

Candida

Ragi pathogenik tina kandidiasis

1000

Aspergillus

Citakan lingkungan padumukan

1000

Pangaruh jangka panjang agén antibakteri ion pérak

Pasipatan bakteri agén antibakteri ion pérak P203 dina serat PET

Piaraan sampel serat

Bakteri nomer

nilai logaritmik

Mimitina

saatos 18h

Sampel teu dikumbah

3 * 104

2 * 102

2.3

Sampel saatos 50 nyeuseuh

3 * 104

4 * 104

4.6

Sampel kosong

3 * 104

2 * 107

7.3

Catetan: Galur anu kauninga nyaéta Staphylococcus aureus.

Biosafety tina agén antibakteri ion pérak

Hasil tés Biosafety of AntibacMax

Item tés

B130

P203

C201

Keracunan transoral akut (beurit ICR)

> 5000mg / kg

Karacunan

> 5000mg / kg

Karacunan

> 5000mg / kg

Karacunan

Iritasi kulit sababaraha kali (kelenci Selandia Anyar)

Nonirritant

Nonirritant

Nonirritant

Iritasi panon akut (kelenci Selandia Anyar)

Nonirritant

Nonirritant

Nonirritant

Édisi 2002 ngeunaan aturan téhnik disinféksi

Aplikasi produk

Agén antibakteri ion AntibacMax Perak tiasa dianggo dina plastik, karét, palapis, elastomer, serat, lawon anu henteu dianyam, piring, pipa, keramik sareng daérah sanés anu peryogi pangaruh antibakteri jangka panjang.

application of Silver ion antibacterial agent1
application of Silver ion antibacterial powder1

Laporan uji agén antibakteri ion Silver (pembawa fosfat Zirconium)

test report of Silver ion antibacterial agent

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami