Warta

  • What is antibacterial non-woven fabric?

    Naon lawon non-anyaman antibakteri?

     Epidemi 2020 henteu ngan ukur biasa masarakat awam ku bahan anu henteu ditenun, tapi ogé ngagumkeun masarakat kana aplikasi sareng fungsina dina topéng. Nyatana, lawon anu henteu dianyam mangrupikeun bahan pelindung médis sareng kaséhatan anu umum, sareng ngagaduhan aplikasi anu penting dina masker, pakean pelindung, ...
    Maca deui
  • Disclosure: How antibacterial materials are produced?

    Panyingkepan: Kumaha bahan antibakteri dihasilkeun?

     Saatos épidemik, kasadaran sadaya jalma ngeunaan antimikrobial umumna parantos ningkat. Produk antibakteri gancang muncul dina bidang visi masarakat. Inti produk antibakteri aya dina bahan antibakteri! Janten kumaha bahan antibakteri dihasilkeun? Langyi New Mate ...
    Maca deui
  • Antimicrobial phone cases ——a popular application of antibacterial plastic

    Kasus telepon antimikrobial —paké larapan palastik anti baktéri

    Kahirupan urang sadidinten caket hubunganana sareng telepon sélulér. Jalma-jalma beuki gumantung kana telepon sélulér. Bakteri dina telepon sélulér gampang teu dipaliré ku seueur jalma. Numutkeun ka survey, 92% telepon sélulér sareng 82% pamilik mawa baktéri dina leungeun. Diantarana, 25% mobi ...
    Maca deui
  • Five preparation methods of antibacterial plastics

    Lima padika préparasi plastik antibakteri

    Kalayan pangwangunan ékonomi anu gancang sareng paningkatan standar hirup jalma anu teras-terasan, jalma-jalma langkung merhatoskeun lingkungan hirupna anu séhat, séhat sareng aman. Tapi, sering aya seueur baktéri, kapang bahkan virus dina barang ...
    Maca deui
  • Service Case | Solve the problem of PET monofilament hydrolysis

    Kasus Palayanan | Ngabéréskeun masalah hidrolisis monofilament PET

      【Pedaran Masalah】 Filter garing anu dianggo dina industri kertas nyaéta PET monofilament. Éta dipaké dina suhu luhur sareng lingkungan anu lembab pikeun waktos anu lami. Filter PET gampang tina réaksi hidrolisis. Nambahkeun agén anti-hidrolisis HyMax® kana monofilament PET tiasa manjangan jasa ...
    Maca deui
  • What is copper ion antibacterial fiber?

    Naon serat antibakteri ion tambaga?

     Serat antibakteri jieunan anu ditambihkeun ku agen antibakteri ion logam parantos maju pesat dina sababaraha taun ka pengker. Éta ngagaduhan ciri kaamanan anu luhur sareng henteu tahan ubar, utamina tahan panas anu hadé sareng stabilitas kimia, sareng parantos seueur dianggo dina serat sareng bidang sanés ....
    Maca deui
  • How to produce silver antimicrobial fabric?

    Kumaha carana ngahasilkeun lawon antimikrobial pérak?

    Lawon antimikrobial pérak mangrupikeun jinis serat fungsional énggal sareng sipat antimikrobial. Aya dua cara pikeun ngahasilkeun lawon antimikrobial pérak. Salah sahiji metodeu nyaéta nambihan agén antibakteri ion pérak kana permukaan lawon, sareng cara anu sanésna nyaéta nambihan dir ...
    Maca deui
  • How did the ancients use silver and copper to prevent bacteria?

    Kumaha kunaon ngagunakeun pérak sareng tambaga pikeun nyegah baktéri?

    Jaman baheula, kasadaran masarakat kana kabersihan lingkungan relatif lemah, sareng kamampuanna pikeun nyegah sareng mendiagnosa panyakit lemah pisan. Rupa-rupa panyakit anu disababkeun ku inféksi baktéri, sapertos kolera, tuberkulosis, sareng disentri. Jalma-jalma waktu éta henteu terang naon ba ...
    Maca deui
  • Epidemic recurrence, Langyi’s silver ion antibacterial black technology upgrades mask protection

    Kambuh Epidemik, téknologi hideung anti baktéri ion langyi Langyi ningkatkeun panyalindungan topéng

    Anyar-anyar ieu, wabah mahkota énggal parantos nunjukkeun trend kambuh di Cina. Nalika pamaréntahan daérah mimiti nguatkeun pencegahan sareng kontrol wabah éta, jalma-jalma parantos memperhatoskeun perhatosanna nyalira. Ngagem topéng mangrupikeun panyalindungan anu paling dasar nalika badé kaluar. Topéng parantos janten ...
    Maca deui
  • Why can silver ion have a lasting antibacterial effect?

    Naha ion pérak tiasa gaduh pangaruh antibakteri anu langgeng?

    Nalika atom pérak kaleungitan hiji atanapi langkung éléktron, éta janten ion pérak. Ion pérak umumna ngagaduhan tilu nagara valénsi: Ag +, Ag2 + sareng Ag3 +. Ion pérak ngagaduhan sipat oksidasi anu kuat sareng dianggo ubar, sapertos kacatet dina farmakopoeia modéren. Aya opat ubar anu ngandung ion pérak ...
    Maca deui
  • Anti-hydrolysis solution of Polyester (PET PBT)

    Larutan anti hidrolisis Poliéster (PET PBT)

    Polyurethane mangrupikeun jinis bahan polimér anu ngagaduhan sipat khusus. Éta ngagabungkeun karakteristik kinerja sababaraha bahan tina plastik, elastomer dugi ka palapis, sapertos rupa-rupa karasa, kakuatan tinggi, tahan maké, nyerep geter anu hadé, résistansi radiasi, sareng Air pe ...
    Maca deui
  • Function of anti-hydrolysis agent

    Fungsi agén anti hidrolisis

    Uap mangaruhan sababaraha sipat polimér. Gél silika, gél silika anu dirobih, atanapi isokyanat bakal réaksi ku cai gancang. Ku alatan éta, nambahan scavenger Uap (Moisture Scavenger) nalika disimpen pikeun ngajaga stabilitas bahan baku diperyogikeun. Pikeun polimér anu atos sareng dicetak, ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2