FAQ

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon antibakteri? Naon mékanisme tindakan agén antibakteri?

antibacterial agent

Antibakteri mangrupikeun istilah umum, kalebet sterilisasi, sterilisasi, disinféksi, bakteriostasis, jamur, korosi, sareng sajabina. Prosés maéhan baktéri ku cara kimia atanapi fisik atanapi ngahambat tumuh, baranahan sareng kagiatan baktéri disebat sterilisasi sareng bakteriostasis.

Dina 1960-an, jalma-jalma seuseueurna dianggo agén antibakteri organik pikeun ngahasilkeun tékstil bakteri. Kalayan suksés kamekaran agén antibakteri anorganik di 1984, pagawean antibakteri parantos dikembangkeun gancang, ngajantenkeun agén antibakteri henteu ngan ukur dianggo dina serat sareng tékstil, tapi ogé dianggo dina plastik, bahan bangunan sareng produk sanés.
Dina abad ka-21, ku munculna masarakat sepuh, jumlah jalma sepuh sareng sanitarians bumi parantos ningkat sacara bertahap, sareng paménta pikeun produk perawatan manula pikeun nyingkahan bedores ogé parantos ningkat.

Kusabab parobihan ti masarakat anu berorientasi kana produksi kana kahirupan anu berorientasi kana kahirupan, éta bakal janten topik anu penting di pikahareupeun pikeun ngembangkeun sareng nalungtik produk-produk anu nguntungkeun kaséhatan manusa sareng lingkungan bumi.

Ayeuna, aya tilu mékanisme antibakteri utama antimikrobial: sékrési dikontrol, prinsip régeneratif sareng panghalang atanapi épék pamblokiran.

Aplikasi ayeuna tina antimikrobial anu cocog nyaéta ngeunaan kasalametan sareng kanyamanan tina aplikasi, ogé dina durasi kinerja. Kalayan ningkatna kasadaran masarakat kana panangtayungan lingkungan, agén antimikrobial alami parantos langkung narik perhatian, sapertos kitosan sareng kitin, sareng sajabana. Nanging, agén antimikrobial alami ngagaduhan kakirangan anu jelas dina résistansi panas sareng daya tahan antibakteri. Sanaos antimikrobia organik seueur dianggo, aranjeunna ngagaduhan cacad dina résistansi panas, pelepasan kaamanan, résistansi ubar sareng sajabina. Agén antibakteri anorganik mangrupikeun jenis agén antibakteri anu dianggo langkung seueur di pasar, téknologi langkung dewasa, sareng gaduh kaunggulan anu jelas dina tahan panas, kaamanan, kinerja jangka panjang sareng aspek-aspek sanésna, prospek aplikasi pasar anu saé saé pisan.

Shanghai Langyi Functional Materials Co., Ltd. museurkeun kana nyayogikeun solusi aditif fungsional khusus pikeun bahan polimér dumasar éster, sareng teras-terasan nyayogikeun kahirupan-siklus jasa anu dibédakeun fungsional pikeun konsumén rantai industri polimér anu éster. Kami parantos ngembangkeun AntibacMax sacara mandiri®, agén antibakteri ion logam teu organik, salaku réspon kana tren pasar sareng paménta konsumén énggal. AntibacMax®sacara mampuh ngaleupaskeun pérak, séng, tambaga sareng ion antibakteri sanésna, sareng gaduh pangaruh baktéostostik anu hadé dina jamur biologis spéktrum lega. Taat kana hakékat filsafat tradisional Tionghoa - "kamanunggalan nurani, kanyaho sareng prakték", perusahaan nyayogikeun produk, jasa sareng eupan balik nilai pikeun palanggan, padamel, pemegang saham, masarakat sareng pamangku kapentingan sanés.

Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan antimikrobia anorganik?

Dina taun-taun ayeuna, aya trend anu ningkat tina kajadian jahat anu disababkeun ku mikroorganisme. Numutkeun pamahaman kami, seueur jinis baktéri aya dina WC, sapertos E. coli, Staphylococcus aureus, staphylococcus bodas, bacillus subtilis, tetralococcus, sareng sajabana Seueur barang-barang di bumi gampang pikeun ngabibitkeun baktéri. Ku alatan éta, kumaha carana ningkatkeun masalah ieu ngandelkeun agén antibakteri.

Di alam, aya seueur zat anu ngagaduhan fungsi baktisida atanapi ngahambat, sapertos sababaraha sanyawa organik sareng kelompok khusus, sababaraha bahan logam anorganik sareng senyawa na, sababaraha mineral sareng zat alami. Tapi ayeuna, bahan antibakteri langkung seueur kana bahan anu ngagaduhan kamampuan pikeun ngahambat atanapi maéhan baktéri ngalangkungan nambihan zat baktéri anu tangtu (katelah agén baktéri), ​​sapertos palastik baktéri, serat antibakteri sareng lawon, keramik antibakteri, logam antibakteri bahan.

antibacterial agent1

I. Prinsip baktostostasis
A) Mékanisme réaksi kontak ion logam
Réaksi kontak nyababkeun karuksakan atanapi gangguan fungsi tina komponén umum mikroorganisme. Nalika ion pérak ngahontal mémbran mikroorganisme, éta katarik ku gaya coulomb tina muatan négatip, sareng kantung pérak lebet kana sél, diréaksikeun sareng gugus -SH, ngajantenkeun protéin janten koagulasi sareng ngancurkeun aktivitas sintase.

B) Mékanisme aktivasina katalitik
Sababaraha unsur logam tilas tiasa ngoksidasi atanapi ngaréaksikeun protéin, asam lemak henteu jenuh sareng glikosida dina sél baktéri, ngancurkeun struktur normalna, sahingga ngajantenkeun aranjeunna maot atanapi kaleungitan kamampuan pikeun ngalobaan.

C) Mékanisme fiksasi kationik
Baktéri anu boga muatan négatip katarik ku kation dina bahan antibakteri, anu ngawatesan gerakan bébasna sareng ngahambat katerampilan napasna, sahingga nyababkeun "maot kontak".
D) Mékanisme karuksakan eusi sél, énzim, protéin sareng asam nukléat
Antimikrobial diréaksikeun sareng RNA sareng DNA pikeun nyegah fisi sareng baranahan.

Tujuan dina trend pasar sareng paménta konsumén anyar, Shanghai Langyis Functional Materials Co., Ltd. mandiri ngembangkeun AntibacMax®, agén antibakteri ion logam anorganik. AntibacMax®sacara mampuh ngaleupaskeun pérak, séng, tambaga sareng ion-zat baktéri sanésna, sareng ngagaduhan pangaruh antibakteri anu saé dina jamur biologis spéktrum lega. Dibandingkeun sareng agén antimikrobial organik, AntibacMax® gaduh résistansi panas anu langkung saé, pelepasan jangka panjang, stabilitas kimia sareng kaamanan.

Naon masterbatch palastik antibakteri?

Masterbatch palastik antibakteri mangrupikeun bahan antibakteri organik énggal anu dikembangkeun sareng didamel ku téknologi khusus. Dipaké dina sagala jinis produk plastik, éta henteu ngabahayakeun awak manusa sareng pangaruh baktéri dina sagala jinis baktéri ngabahayakeun sareng kapang.
Saatos niup cetakan, cetakan tekanan, niup cetakan sareng pamrosésan sanésna, masterbatch palastik antibakteri ngahasilkeun bahan bungkus tuangeun, persediaan médis, alat-alat rumah tangga, bahan hiasan interior otomotif, pasokan kuartermaster khusus, suplai murangkalih sareng tulisan sanés kanggo panggunaan sapopoe sareng pasokan industri kalayan fungsi antibakteri .
Résin anu tiasa dianggo: PE, PP, PC, PET, PS, PU, ​​ABS, San, TPU, TPE (anti baktéri, anti bau, Uap, anion, pelindung gelombang mikro, fungsi paburencay infra merah, serat puteran), amunisi khusus.

Masterbatch palastik baktéri
antibacterial agent2

Fitur: teu aya karacunan ngalangkungan sungut, henteu aya iritasi dina kulit, teu aya karacunan di lingkungan; Teu aya hormon lingkungan; Pastikeun anti baktéri, pangaruh anti kapang; Kalayan efisiensi tinggi sareng spéktrum lega anti baktéri, anti kapang, kinerja anti ganggang; Pangaruh antibakteri awét; Lampu sareng kaamanan panas anu saé;
Aplikasi: produk éléktronik, kabutuhan sapopoe, suplai médis, suplai barudak, bagian mobil, bahan bungkus tuangeun, pasokan kuartermaster khusus, jst.
Shanghai Langyi Functional Materials Co., Ltd. museurkeun kana nyayogikeun solusi aditif fungsional khusus pikeun bahan polimér dumasar éster, sareng teras-terasan nyayogikeun kahirupan-siklus jasa anu dibédakeun fungsional pikeun konsumén rantai industri polimér anu éster. Langyi nganggap "inovasi téhnologis" salaku pondasi pangwangunan perusahaan sareng ngadorong inovasi terintegrasi multi-disiplin. Kami investasi langkung ti 10% tina omzet kami dina R&D unggal taun, sareng ngawangun tim R&D anu inovatif kalayan kakuatan téknis anu kuat sasarengan sareng Universitas Fudan, Universitas Donghua sareng universitas anu sanés. Kami parantos kéngingkeun seueur gelar kehormatan sapertos "Shanghai Advanced Private Enterprise", "Shanghai High-tech Enterprise", "Shanghai Specialised New alit sareng Medium-ukuran Enterprise" sareng sajabana.

Hoyong damel sareng urang?