Taros Kami

Bahan fungsional Shanghai Langyi Co., Ltd.

Alamat

No.1 Bldg., No.188 Yonghang Rd., Songjiang Dist., Shanghai, 201699, RRC

E-mail

qhgu@langyitech.com

Telepon

+86 021 6779 9029

+86 021 6779 9023

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami