Kaén nonwoven antibakteri

Pedaran pondok:

Produk lawon non-anyaman antibakteri hidrofilik non-anyaman ngadopsi téknologi matérial anyar —— polipropilén téknologi serat komposit serat pondok sareng téknologi antibakteri, pikeun méréskeun panolakan cai sareng henteu mampuh disinféksi tina bahan anu henteu ditenun.


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter produk

laju baktéri

nyerep cai

Laju hidropil

Diaméter serat seragam

99,99%

900% (15g)

Kirang ti 1.4S

Ngurangan tina 3.0D ka 1.7D

Nilai antistatik

Lelembut melintang

papanjangan

10,5 ohm

13,4mN

Perpanjangan transverse sareng bujur ≥80% (10g)

antibacterial nonwoven cloth1
antibacterial nonwoven cloth2
antibacterial nonwoven cloth3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami