Antibakteri ngalebur lawon semprot

Pedaran pondok:

Lebur semprot mangrupikeun bahan inti pikeun produksi masker pelindung sareng sababaraha produk filtrasi sareng produk isolasi. Éta kabentuk ku sebaran acak serat polipropilén 0,5-10,0 m kalayan porositas tinggi (-75%). Cai mibanda filtrasi anu alus, pelindung, insulasi sareng nyerep minyak. Efisiensi filtrasi lawon nyemprot lebur biasa tiasa ngahontal 35%, sareng lawon nyemprot lebur saatos perlakuan éléktrét tiasa ngahontal langkung ti 95%.

AntibacMaxTM lawon nyemprot ngalembereh antibakteri ngenalkeun énergi-spéktrum luas ion pérak anti-virus anti-virus dumasar kana lawon nyemprot konvensional, maéhan baktéri sareng virus anu kajebak di situ, ningkatkeun fungsi panyalindungan sareng kaamanan lawon nyemprot lebur.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk

■ Pangaruh panyaring anu saé
Saatos perlakuan éléktrét, épisiensi filtrasi baktéri langkung luhur tibatan 95%.
Kinerja statis jangka panjang, dugi ka 3 taun.
■ Kinerja mandiri
gaduh pangaruh baktéri anu saé dina éscherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, pseudomonas aeruginosa.
Éta ogé ngagaduhan pangaruh pambatesan anu hadé pikeun jamur sareng virus sanés.
■ Pasipatan antibakteri anu tahan lami
■ Teu tahan ubar
■ Aman, séhat sareng tanpa iritasi

Parameter produk

Modél Produk

MP203-LYB90

Produk ngaran

ngalelepkeun antibakteri lawon nyemprot

bahan aktif antibakteri

Ion pérak, ion Séng

Penampilan

Bodas, permukaan lemes, henteu aya noda, teu aya liang

Dasar beurat

25g / m2

Lebar

175 mm

BFE (Staphylococcus aureus)

95%

Sipat baktéri

Laju anti baktéri E. coli 99%

Antibacterial-melt-spray-cloth2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk