Serat baktéri

Pedaran pondok:

AntibacMaxTMserat antibakteri didamel ku nambihan bubuk deodorizer baktéri dina peunteun nanometer peunteun sacara mandiri nalika muter. Bubuk dikembangkeun sareng diproduksi ku perusahaan urang. Lawon atanapi lawon non-anyaman tina serat antibakteri ieu ngagaduhan pangaruh antibakteri anu aman sareng awét sareng fungsi deodorisasi anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur produk

■ Aman, séhat sareng tanpa iritasi
■ Pasipatan antibakteri anu awét, résistansi cuci kelas 3A sareng anti bakteri
■ Teu tahan ubar
■ nyerep Uap anu saé sareng fungsi ngaleungitkeun kesang, perméabilitas hawa anu saé
■ Efisiensi énergi anu luhur pikeun sipat antibakteri sareng anti hampang sareng hasiat bau
Éta ngagaduhan sipat baktéri efisiensi énergi tinggi sareng pangaruh anti hampang sareng deodorisasi, sareng ngagaduhan pangaruh baktériis anu hadé dina Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, pseudomonas aeruginosa sareng sajabina, sareng ogé ngagaduhan pangaruh déodorisasi anu saé.

Parameter produk

abditems

spésifikasi

Penampilan

Serat bodas

eusi bahan aktif antibakteri

0,8% -1,5%

spésifikasi

2D * 38mm

Kakuatan narekahan CV

≥2.0g / d

Elongation di istirahat

(50 ± 10)%

panjangna

38 ± 2.5mm

laju baktéri

≥99%

Aplikasi produk

AntibacMaxTM serat antibakteri tiasa dianggo pikeun lawon antibakteri, lawon non-anyaman antibakteri, pakean antibakteri (baju jero, kaos kaki, kaos, blus, pakean médis, baju seragam, baju damel, baju renang, sareng sanésna), tempat tidur antibakteri (sprei, kasur, sareng sajabana) , suplai harian antibakteri (masker, sarung tangan, topi, sapu tangan, anduk, lap, tirai, karpét, sareng sajabana)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk