Masterbatch éléktip bakteri

Pedaran pondok:

Éléktroda mangrupikeun bahan diéléktrik anu ngagaduhan fungsi panyimpenan jangka panjang sareng ngaleupaskeun ion négatip. Muatan anu disimpen tiasa ningkatkeun adsorpsi éléktrostatik tina topéng sareng sterilisasi ion négatip, sacara efektif ngahalangan busa, lebu, baktéri sareng aerosol handapeun mikron. Agén antibakteri ion pérak mangrupikeun jinis épéktip anti-baktéri épéktip énergi tinggi, anu ngagaduhan pangaruh baktéri anu saé dina Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, pseudomonas aeruginosa, sareng sajabana, sareng ogé ngagaduhan pangaruh pambatesan kana sababaraha rupa jinis jamur sareng virus anu ngandung protéin kapsid.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka produk

Lebur antibakteri Mp203-ly95 sareng nyemprot masterbatch éléktrét nyandak lebur sareng nyemprot polipropilén salaku bahan dasarna, ngadopsi super dispersant sareng campuran alat ékstrusi khusus, sahingga aditif éléktronika nano sareng agén antibakteri ion pérak sami-sami dibubarkeun dina lebur sareng nyemprot bahan dasar polipropilén. Produk ieu tiasa ningkatkeun kapadetan sareng jero muatan ngajebak dina lebur lawon non-anyaman, ngaleupaskeun ion négatip sareng muatan panyimpenan sacara épéktip, sareng ningkatkeun efisiensi filtrasi tina lawon semprot lebur sareng kinerja nolak kalembaban sareng atenuasi éléktrostatik panas. Salaku tambahan, produk ieu nambihan fungsi anyar anti baktéri sareng anti virus pikeun nyemprotkeun lawon anu sanés non-anyaman, anu tiasa ningkatkeun kasalametan topéng. 

Fitur produk

■ Pangaruh éléktropol anu saé tiasa ningkatkeun kapadetan muatan éléktrostatik sareng ngabantosan lulus uji 95;
1. Kinerja statis jangka panjang, dugi ka 3 taun.
■ Ésterilisasi diri
1. ngagaduhan pangaruh baktéri anu saé pikeun Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans, Pneumococcus, Pseudomonas aeruginosa, jst;
2. Éta ngagaduhan pangaruh pikasieuneun anu hadé pikeun jamur sareng virus sanés.
■ kalayan kinerja olahan anu saé
1. Bahan tambahan tingkat nano henteu nyolok liang, sareng prosés na stabil
2. Henteu kedah nambihan peralatan énggal, teu kedah nyaluyukeun sacara signifikan prosés produksi produksi non-anyaman semprot lebur;
3. Éta henteu mangaruhan siklus beberesih normal sareng kahirupan jasa tina spinneret.
■ Aman, séhat sareng henteu stimulan
■ Teu tahan ubar
■ Pasipatan antibakteri anu tahan lami

Parameter produk

Modél Produk

MP203-LY95

Name

lebur antibakteri sareng nyemprot masterbatch éléktron

Antibakteri

bahan aktip

Ion pérak

bahan dasar

PP

appearance

Partikel bodas

Eusi agén antibakteri dina masterbatch

20 ± 0,5%

indéks ngalembereh

1500g / 10min

kakuatan regangan

32MPa

manjang di istirahat

33%

eusi beueus

800ppm

Pasipatan Antibakteri

Laju baktéri E. coli≥99%

Kekecapan Filtrasi Bakteri (staphylococcus aureus)

≥95%

Babandingan sipat produk sateuacan sareng saatos perawatan éléktrét sareng antibakteri

 

Kasaringan

Pasipatan

Teu aya perlakuan khusus

35%

Panganteur difusi coklat

Tabrakan inersia
ngabéréskeun gravitasi
adsorpsi éléktrostatik

Saatos Perawatan éléktret sareng antibakteri

> 95%

Ningkatkeun kapadetan muatan serat

ngajaga kinerja statis pikeun lila

sacara efektif néwak titisan, lebu, baktéri, aerosol, jst.

sipat antimikroba diri

 

Antibacterial electret masterbatch0101

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami