Tentang Kami

023

Bahan fungsional langyi Shanghai Co., Ltd. didirikeun taun 2010, fokus dina nyayogikeun solusi aditif fungsional khusus pikeun bahan polimér berbasis éster, sareng teras-terasan nyayogikeun jasa diferensiasi fungsional-siklus kahirupan pikeun konsumén dina ranté industri polimér berbasis éster.

Langyi nyandak "inovasi téknis" salaku pondasi pangwangunan perusahaan, ngadorong inovasi komprehensif multi-disiplin. Babarengan universitas terkenal sapertos universitas fudan sareng universitas donghua, langkung ti 10% pendapatan taunan langyi parantos diinvestasikeun dina panilitian sareng pamekaran ngawangun tim P&P inovatif anu kuat, langkung ti 85% anggota anu ngagaduhan gelar sarjana atanapi saluhureuna. Salajengna, langkung ti 80% anggota R&D inti ngagaduhan gelar doktor atanapi master. Perusahaan ngagaduhan 11 patén-patén penemuan anu sah, sareng ngalamar langkung ti 20 patén-patén.

Seri Produk

Produk kami utamina kalebet 5 siri: HyMax® CA ramah lingkungan karbodiimida waterborne cross-linking agents, HyMax® novel anti-hidrolisis aditif, AntibacMaxTM tambaga antibakteri ion logam teu organik sareng anti-virus, AntibariMaxTM bahan panghalang infra red, AntistaMaxTM aditif antistatik lila-polah.

Visi urang

03

MATERI BARU

NYiptakeun langkung saé

Kahirupan anyar.

Misi urang

Pikeun Nyayogikeun Solusi Inovasi Pikeun Paguyuban Industri Ngalangkungan Materi FUNGSI KHUSUS JEUNG NGARONJATKEUN HARMONI SOSIAL JEUNG kamajuan TAMADUN manusa

04

Kahormatan sareng Kualifikasi

101

Perusahaan High-tech Anyar

102

Proyék Transformasi Prestasi Teknologi Tinggi Shanghai

103

Proyék Shanghai Top 100 pikeun transformasi Pencapaian Anyar sareng Teknologi Tinggi

104

Shanghai Advanced Enterprise

105

Perusahaan swasta maju Shanghai

106

Tim anu saé di Kacamatan Songjiang

107

Perusahaan démo Patén Kabupaten Songjiang

100

Hadiah katilu élmu sareng kamajuan téknologi Kabupaten Songjiang, Shanghai

06

Sertifikasi sistem manajemén kualitas

Tim kami

010

Didatangan deui Jalan Angkatan Darat - Aula Peringatan Revolusi Nanhu

011

Wangunan tim di sisi laut Qingdao

012

Hadiran Pameran K 2019 di Jérman

013

Hadiran dina Pameran Cat 2019

Basis Pabrik

014

Basis Shanghai

015

Basis Shangdong

016

Laboratorium dasar