Tentang Kami

Bahan fungsional Shanghai Langyi Co., Ltd.

Salaku perusahaan tipe pertumbuhan berteknologi tinggi, Langyi fokus kana nyayogikeun solusi aditif fungsional khusus pikeun bahan polimér berbasis éster, sareng teras-terasan nyayogikeun jasa diferensiasi fungsional-siklus kahirupan pikeun konsumén dina ranté industri polimér berbasis éster. Perusahaan ngagaduhan 10 penemuan anu sah patén-patén, sareng ngalamar langkung ti 20 patén. Éta parantos nampi tilu putaran modal ventura anu terkenal. Éta parantos kéngingkeun sababaraha gelar kehormatan sapertos "Shanghai Advanced Private Enterprise", "Shanghai High-tech Enterprise" sareng "Shanghai Specialised New Small and Medium Enterprise".

Kauntungan

  • The product series of HyMax® CA is a novel, non-toxic waterborne polycarbodiimide crosslinking agent with long potlife.

    Produk

    Rangkaian produk HyMax® CA mangrupikeun novél, agén crosslinking polycarbodiimide non-toksik sareng potlife panjang.
  • The company has 10 authorized invention patents, and is applying for more than 20 patents.

    Inovasi

    Perusahaan ngagaduhan 10 patén penemuan anu sah, sareng ngalamar langkung ti 20 patén.
  • More than 10% annual revenue has been invested in research and development to build a strong innovative R&D team.

    Tim

    Langkung langkung ti 10% pendapatan taunan parantos diinvestasikeun dina panilitian sareng pamekaran pikeun ngawangun tim P&P inovatif anu kuat.

Produk Panganyarna